Vill du skapa tillväxt på nya marknader utanför Sverige?

Du har säkert tänkt tanken och skissat på möjligheterna, men, tullregler, rätt affärskontakter, marknadskommunikation, finansieringslösningar, lagar och avtal gör att listan på utmaningar blir snabbt ganska lång. Många gånger gör detta att exportdrömmar stannar vid just en dröm… Men håll kvar i dina drömmar ett tag till, vad skulle det innebära för ditt företag att faktiskt lyckas utomlands? Pengastinna norrmän, teknikfokuserade tyskar eller passionerade italienare – Det finns säkert en marknad för dig!

Låt oss arbeta tillsammans för att nå nya marknader!

Du behöver inte vara ensam i din satsning. Med Beglobal får du som företagare i Jönköpings län en personlig exportcoach som utgår från ditt företags utmaningar, förutsättningar och ambitioner och skräddarsyr ett upplägg med din affär i fokus. Vi har redan hjälpt ett 60-tal företag att utveckla sina exportaffärer. De företag som vi coachade under 2016-2018 ökade i snitt sin omsättning med 25% och antalet anställda med 19%.

”Vi fick verkligen en aha-upplevelse av hur mycket Beglobal kunde hjälpa oss med. Med hjälp av Beglobal har vi vågat satsa på vissa delar som vi var lite osäkra på från början men där har vi fått ett väldigt bra bollplank och coachning!"

– Mats Lindqvist och Madeleine Bobin Lindqvist, Storefactory.
Vad_kravs
Vad_sager_andra

Beglobal är en unik satsning där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science Park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län.

Med Beglobal får du:

  • En personlig exportcoach som har din affär i fokus!
  • Samlad expertis som utvecklar din strategi och värdet för din kund.
  • Skräddarsydda exportworkshops som tar dig vidare!
  • Företagsanpassad kunskap om din marknad och dina blivande kunder!
  • Tillgång till finansieringsalternativ som gör dig mer konkurrenskraftig!
  • Varje företag betalar en årlig avgift på endast 10 000 kr ex. moms.
arrow_upward