Erbjudande

Med Beglobal får du:

  • En personlig exportcoach som har din affär i fokus!
  • Samlad expertis som utvecklar din strategi och värdet för din kund.
  • Skräddarsydda exportworkshops som tar dig vidare!
  • Företagsanpassad kunskap om din marknad och dina blivande kunder!
  • Access till nätverk med andra drivna exportföretag från Jönköpings län.
  • Tillgång till finansieringsalternativ som gör dig mer konkurrenskraftig!
  • Varje företag betalar en årlig avgift på endast 5 000, 10 000 eller 15 000 kr ex. moms. Avgiften beror på företagets omsättning.

Inget företags exportresa ser likadan ut!

Du har säkert tänkt tanken och skissat på möjligheterna, men, tullregler, rätt affärskontakter, marknadskommunikation, finansieringslösningar, lagar och avtal gör att listan på utmaningar blir snabbt ganska lång. Därför anpassar vi vårt Beglobal-erbjudande helt utifrån ditt företags utmaningar, förutsättningar och ambitioner.

För att du ska få ut mesta möjliga ur er exportpotential erbjuder vi en personlig exportcoach som ger dig rätt stöd från start till mål. Tillsammans väljer du och coachen de verktyg som behövs för att trimma ert internationella erbjudande – del för del och efter behov.

Beglobal börjar alltid med att kartlägga företagets nuläge. Därefter tar vi fram er målbild och en handlingsplan för er exportsatsning.

Vårt arbete handlar om att hjälpa dig gå från vision till konkreta handlingar och nå hela vägen i mål. Utan onödiga fördröjningar. Ett snabbspår för din utlandssatsning.

Utblickar Workshops Hållbarhet Finansiering Mötesplatser Utmaningar Affärskontakter Personlig ExportCoach START DITT FÖRSTA MÅL RESAN FORTSÄTTER NYA MARKNADER, NYA UTMANINGAR & NYA MÖJLIGHETER Hållbarhet Nulägesanalys Export Uppföljning Workshops Affärskontakter Finansiering Personlig Coach (följer dig på hela resan) Utblickar Mötesplatser & Nätverk Utmaningar & Möjligheter Så här kan din resa se ut!

Personlig ExportCoachning

Våra coacher är erfarna experter på internationella marknader. Den som kopplar ihop i rätt resurser med rätt företag. De stöttar, inspirerar och vägleder företaget i processen. Framförallt är de dedikerade till just ert företag under projektet. Ni får tillgång till ett kvalificerat bollplank under en längre period.

Workshops

Kunskap är A och O när ni ger er ut i världen. En viktig del i projektet är också vårt program med workshops. Utbudet av workshops styrs av projektdeltagarnas efterfrågan och ni väljer själva vilka ni vill delta i. På schemat står ämnen som kulturella skillnader, internationell juridik och praktiska färdigheter för export, mässor och betalningar. Det gemensamma temat är affärsnytta.

Karta

Finansiering

Genom projektet får du hjälp att hitta och söka finansiering som kan stödja ditt företags insatser internationellt. Extern finansiering gör det lättare för ditt företag att snabbare nå nya marknader. Finansiering kan användas vid inköp av externa tjänster som höjer ditt företags internationella konkurrenskraft.

Smartphone business man talking on mobile phone in airport - travel lifestyle. Businessman using smartphone calling on phone walking in corporate building or on work commute in public transit area.

Utblickar

Där människor möts föds idéer. Verklighetsnära är nyckeln till framgång. Att förbereda sin exportsatsning baserat på rätt underlag är centralt i att snabba på sin etableringsprocess på en ny marknad.

Team of professionals discussing over new business project

Affärskontakter

Kontakter är värdefulla i alla affärssammanhang och för exporten är de ovärderliga dörröppnare. Tillsammans med din coach kartlägger du ditt nätverk och får tillgång till nya kontakter. Ni jobbar också aktivt för att identifiera och bearbeta nya kontakter.

World Global Business Cartography Communication Concept

Mötesplatser

Under projektet bjuder vi in till branschspecifika event med matchmaking i fokus. En chans att hitta likasinnade och göra affärer.

Hållbarhet

Du som exporterande företag kanske känner att du gör många konkreta insatser inom hållbarhet men saknar helhetsgreppet. Du vet förmodligen vilka risker du måste hantera, vilka sociala och ekonomiska krav dina kunder ställer, men har du integrerat hållbarhet i din affär och på så vis skapat förutsättningar för tillväxt?

Beglobal träffar löpande många exporterande företag. Något som är gemensamt för många av bolagen är att de börjat agera i hållbarhetsfrågorna men inte integrerat hållbarheten i sitt erbjudande till kund. Vi arbetar med att väva in hållbarhet som en naturlig del i vår dialog med företagen. Hållbarhet kan inte längre hanteras som en fristående fråga. Vi är övertygade om att företag som arbetar med hållbarhet är vinnare i framtiden!

Utmaningar & möjligheter utmed vägen

Det är omöjligt att förutse alla stopp utmed vägen. Inom projektet försöker vi identifiera nya behov och hitta de lösningar och verktyg som snabbar på ditt företags affärer.

 

arrow_upward