EV Charge Partner

Referenser

BeGlobal - så här kan din resa se ut!

Vad är Beglobal?

Genom företagsanpassad exportcoaching hjälper vi ditt företag att nå nya marknader.

EV Charge Partner närmar sig den europeiska marknaden.

EV Charge Partner är ett snabbt växande företag med spjutspetskompetens inom installation, underhåll, reparation och konfiguration av laddare till elfordon. Med sina innovativa och unika tjänster har Gnosjöföretaget blivit en central svensk aktör som gett stort eko runt om i Europa.

elbil laddning

Att behovet av driftsäkerhet för publika laddstationer fanns insåg EV Charge Partner tidigt och hade därför som ambition att anpassa sina innovativa lösningar till den europeiska marknaden. Det var i denna process som de fick hjälp av Enterprise Europe Network och gick med i projektet Beglobal. Tillsammans med en personlig coach gick man igenom EV Charge Partners möjligheter på den internationella marknaden och vilka behov de hade för att kunna komma vidare. Marknadskännedom var en sak som man i Beglobal projektet tidigt identifierade att EV Charge Partner behövde. Via Beglobals kontaktnät i Norge, Polen och Tyskland kunde man ta reda på hur marknaden för laddstationer såg ut.

En av de största fördelarna med Beglobal har varit att vi fått ett väldigt bra bollplank. Vi har fått mycket bra feedback. – säger David Jonsson. Det finansiella stödet vi fått genom en affärsutvecklingscheck har såklart även betytt mycket –fortsätter David.

EV Charge Partners kompetens efterfrågas idag i många länder och man har startat dotterbolag i Polen för att komma ännu närmare den europeiska marknaden.

Kom i kontakt med en av våra Coacher

Helena Bergkvist Dädeby, BeGlobal

Helena Bergkvist Dädeby

malin_jonsson - Personlig exportcoach

Malin Jönsson

Linus Atterby, BeGlobal

Linus Atterby

Therese Carlbrant, BeGlobal

Therese Carlbrant

arrow_upward