Referenser

Tidigare Coachade företag.

Här delar företagare med sig av sina upplevelser av Beglobal och Coachning.

Låt dig inspireras av några företag som redan inlett sin exportresa tillsammans med Beglobal, ett helt unikt erbjudande för dig med verksamhet i Jönköpings län.

Bergo Flooring

Bergo Flooring

“Bergo flooring utvecklar, tillverkar och marknadsför multifunktionella golvplattor av miljövänlig plast. För några år sedan hade de en ny idé om hur de skulle marknadsföra sina produkter och tog tidigt kontakt med Almi för att få en sparringpartner.”

Designtak i Småland AB

Designtak i Småland AB

”Jag skulle vilja lyfta vikten av att ta hjälp tidigt, hitta en samarbetspartner. Vi tog hjälp från Almi i ett tidigt skede. Där fick vi en coach, vi deltog i workshops, och vi fick även en påse pengar i form av en internationaliseringscheck”

BeGlobal

Beglobal

Projektet Beglobal har, under 2016-2022, framgångsrikt coachat ett 90-tal företag från Jönköpings län mot nya marknader.

Tidigare medverkande företag bekräftar att den personliga exportcoachen spelat en viktig roll i att skapa nya affärsmöjligheter.

Storefactory

”Storefactory har växt väldigt snabbt på flera marknader i Europa det senaste året. Vår exportcoach från Beglobal har varit ett värdefullt bollplank, vilket resulterat i att våra utländska kunder upplever det enklare att göra affärer med oss.”

Nordic Cosmetics & Healthcare AB

”Jag vill lyfta fram nätverket och coachningen inom Beglobal. Snabb, professionell, engagerad och personlig stöttning som snabbar på min internationella tillväxt.”

BLB Industries

BLB är ett innovativt startupföretag inom 3D branschen som har ett unikt fokus på storlek, hastighet och användandet av granulat istället för filament. De gör sig nu redo att ta sig an den internationella marknaden.

elbil laddning

EV Charge Partner

EV Charge Partner närmar sig den europeiska marknaden. EV Charge Partner är ett snabbt växande företag med spjutspetskompetens inom installation, underhåll, reparation och konfiguration av laddare till elfordon.

Fredrik L

Svenska Lager AB

Förbättrat däckhanteringssystem introduceras på Tyska marknaden. Svenska Lager AB utsågs till Årets internationella utmanare 2018. Priset delades ut av Enterprise Europe Network på Jönköpingsgalan.

Rickard Carlsson, OxyG

“Coachningen har verkligen öppnat mina ögon och tagit mitt företagande till en ny nivå. Jag rekommenderar Beglobal varmt till alla entreprenörer som vill växa.”

– Rickard Carlsson, OxyG

Aziz Elelawi, Filoo Delicates AB

“Den personliga stöttningen och nätverket har varit ovärderlig för tillväxten av mitt bolag.”

– Aziz Elelawi, Filo Delicates AB

Fotografering på Qtech Group AB i Anderstorp på uppdrag av Almi.

”Coachingen gjorde att vi snabbt kunde hitta nya affärer i Norge. Med tillgång till extern finansiering kunde vi med en lokal konsult växla upp vår satsning ytterligare.”

– Glenn Wilander, Qtech Group AB

Benedikt Wiesman, Work System AB

”Coachningen och nätverket inom Beglobal har på ett konkret sätt snabbat på vår internationalisering. Vi är otroligt nöjda med upplägget och supporten vi fått!”

– Benedikt Wiesmann, Work System AB

Dag Malgeryd, Recaremed

”I vårt exportprojekt har vi genomfört en marknadsanalys av en specifik marknad samt utvecklat vårt sätt att möta vår kunder digitalt.
Vi har bland annat stärkt vår kundupplevelse och arbetat med kundresekartläggning vilket flyttat fram vår position på marknaden. Att träffa andra exportföretag har också skapat nya värdefulla nätverk och insikter.”

– Dag Malgeryd, Recaremed

Mikael Svensson - Nila

”Att vara en tidig deltagare i Beglobal gjorde att vi snabbt fick hjälp av coachen att påbörja vår exportresa. Med vässad marknadskommunikation, slipade säljargument och konkreta affärskontakter ser vi nu resultat av vår satsning.”

– Mikael Svensson, Nila i Nässjö AB

Elin Ginal, Grafitgrå

”Grafitgrå är inget vant exportföretag, vår passion ligger istället i design, produktutveckling och att våra kunder ska trivas. Så när vi tar oss an e-handel i Norge tillför Beglobal kunskap och erfarenhet som är viktig för oss.”

– Elin Ginal - Grafitgrå

arrow_upward