BLB Industries

Referenser

BeGlobal - så här kan din resa se ut!

Vad är Beglobal?

Genom företagsanpassad exportcoaching hjälper vi ditt företag att nå nya marknader.

En snabbare väg till en framgångsrik internationell affär.

BLB är ett innovativt start-up företag som grundades 2015 med målet att utveckla och tillverka kundanpassade 3D-skrivare för industriellt bruk och att erbjuda olika typer av utskriftstjänster.

Alla företagets maskiner tillverkas i Sverige med komponenter från företag som Bosch Rexroth, Siemens och SMC och bygger på en teknisk plattform som gör det enkelt att anpassa lösningen till varje kunds individuella behov – vilket garanterar att skrivaren kommer att fungera optimalt varje gång. BLB:s erbjudande omfattar maskinstorlekar från 200 x 200 x 200 mm upp till 5 000 x 5 000 x 5 000 mm, vilket fungera i de allra flesta produktionslinjer.

BLB fokuserar på precision, hastighet och storlek, och att använda granulat i stället för så kallade filament. Med granulat kan man skriva ut produkten i kundens egen plasttyp, vilket eliminerar behovet av nya material, går snabbt och håller kostnaden till ett minimum.

Redan när BLB grundades väckte företagets skrivarteknik stort intresse världen över. Nu är man redo för nästa steg och presentera sina produkter och lösningar på den internationella arenan.

Att gå ut internationellt är en utmaning för alla företag men kanske extra tufft för ett litet start-up bolag som BLB. För få så bra avstamp som möjligt på den internationella resan har man därför valt Beglobal som partner. Tillsammans med Beglobals coacher har man studerat vilka marknader som är lämpliga att börja med och utvärderat en distributions- och åf-strategi för de marknader man initialt valt att starta på.

Med stöd från Beglobal har man kunnat undvika många av de vanliga fallgroparna och misstagen och därmed skapat en snabbare väg fram till en framgångsrik internationell affär.

Kom i kontakt med en av våra Coacher

Helena Bergkvist Dädeby, BeGlobal

Helena Bergkvist Dädeby

malin_jonsson - Personlig exportcoach

Malin Jönsson

Linus Atterby, BeGlobal

Linus Atterby

Therese Carlbrant, BeGlobal

Therese Carlbrant

Magnus Lönnström, BeGlobal

Magnus Lönnström

arrow_upward