1/4 Nätverksträff & inspiration “5 tips för att växa med kunden i fokus”

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

1/4 Nätverksträff & inspiration “5 tips för att växa med kunden i fokus”

April 1, 2022 @ 13:00 - 14:30 CEST

Nätverksträff och inspiration med David Ståhlberg. Pratar ni främst Om eller Med era kunder?

Framgångsrika företag försöker kontinuerligt lära känna sin kund och förstå drivkrafter, behov och vad som får kunden att agera och ta köpbeslut.

Visst, ni har hört det förr men varför glömmer vi då så ofta att se affären ur kundens perspektiv?

Låt dig inspireras av David Ståhlberg som ger dig handfasta råd, enkla verktyg och verklighetsnära insikter som leder till fler lojala kunder på dina olika marknader.

Du kommer få tips om hur du lär dig mer om din kunds verkliga behov, deras verklighet samt hur du stöttar dem till att bli långsiktiga lojala kunder. En stor del av dagens köpprocess och kundresa sker utan direkt mänsklig interaktion. Våra kunder söker och möter oss i allt större grad i digitala kanaler och på webben där vi måste lyckas inspirera, informera och visa på värde. Men vi träffar inte våra kunder bara digitalt utan även fysiskt och allt handlar om att skapa en sammanhängande och tillfredsställande kundupplevelse så fort en kund för första gången kommer i kontakt med vårt varumärke och under hela kundresan. För att kunna lyckas med detta är vi helt beroende av att lära känna vår kund.

Om David Ståhlberg

David Ståhlberg
David Ståhlberg

David Ståhlberg, Digital rådgivare, föreläsare och författare av boken ”Marketing goes digital”, är en ödmjuk talare som inspirerar och värmer, och som med humor och en ovanlig förmåga att förenkla hjälper dig och din organisation att få saker att hända.

Läs mer om David Ståhlberg på davidstahlberg.com

Välkommen!

Datum: 1 april 2022
Tid:13:00-14.30
Plats: Digitalt. Länk till sändningen skickas ut i separat mail.
Övrigt: Nätverksträff för medverkande företag i Beglobal.
Anmälan senast 31 mars.

Hör gärna av dig till oss på Beglobal www.beglobal.nu om du ska satsa internationellt och är intresserad av att delta vid vår nätverksträff!

Kontakta Markus Jonsson: markus.jonsson@almi.se, 036 30 65 28

Details

Date:
April 1, 2022
Time:
13:00 - 14:30 CEST

Organizer

BeGlobal

Venue

Digitalt
arrow_upward