24H Exportboost, Hooks Herrgård 10-11 oktober 2019

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

24H Exportboost, Hooks Herrgård 10-11 oktober 2019

October 10, 2019 - October 11, 2019

Exportboost med Beglobal

Under 24 timmar exportboostade vi 22 av Jönköpings läns exportföretag. En härlig mix av inspiration, nätverkande och kompetenshöjande föreläsningar och workshops. Under exportboosten på Hooks Herrgård hölls workshops och föreläsningar av trend- och omvärldsanalytikern Anna Frankzén Starrin, affärsutvecklare och customer experience specialist Josef Brengesjö på Consid, och Jonas Fasth, forskare och lärare vid Göteborgs universitet.

Företagen i Beglobal går nu vidare och kommer att få individuell coachning för att vässa sina exporterbjudanden.

Hur ger du kunden de tjänster de ännu inte vet att de vill ha

Anna Frankzen Starrin är trend- och omvärldsanalytikern som har kommit att kallas för Robot-Anna i media. Hon talar, trots sitt smeknamn, om de mänskliga aspekterna i den digitala revolutionen. Hon tar reda på vad vi människor tänker, tycker, behöver och vill ha i framtiden. I sitt enorma framtidsbibliotek har hon megatrenderna som kommer påverka var och en av oss.

Hur upplever en potentiell exportkund ditt företag och ert erbjudande?

Finns ni tillgängliga med rätt information till rätt målgrupp i de olika stegen i en köpprocess? Under Exportboosten fick de medverkande företagen ett unikt tillfälle att, tillsammans med Consid och Beglobals coacher, sätta sig in i sina kunders sits och vässa sin kommunikation och exportaffär.

Hur skapar jag som företagsledare ett framgångsrikt tillväxtbolag? 

Jonas Fasth, som är forskare och lärare vid Göteborgs universitet, har forskat kring hur företagsledare i små och medelstora bolag arbetar i praktiken för att skapa tillväxt och framgång i sitt bolag. Jonas presenterade resultatet av sin forskning och gav en djupare insikt om ledare och hur man kan använda just sin personlighet och ledarskapsstil för att skapa internationell framgång.

Details

Start:
October 10, 2019
End:
October 11, 2019

Venue

Hooks Herrgård
arrow_upward