Exportfrunch med Beglobal

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exportfrunch med Beglobal

December 1, 2022 @ 08:00 - 10:00 CET

Välkommen på Exportfrunch med Beglobal! Här bjuder vi på en härlig mix av nätverkande, inspiration, underhållande föreläsning av Colin Moon och en smarrig frunch!

Vi kommer att lyfta flera Beglobal-företag som har gjort spännande exportresor under de senaste åren. Vägen är inte alltid spikrak – här får du ta del av både lyckade och mindre lyckade satsningar.

Gästföreläsare Colin Moon
Colin Moon är kommunikationsproffs, föreläsare, moderator och konferencier.

Under lättsamma former bjuder Colin Moon dig på en resa under vilken du har möjlighet att upptäcka kulturella skillnader i sättet vi kommunicerar på. Hur kommer det sig att människor gör som de gör – och framför allt varför gör DU som du gör? Igenkänning och flera goda skratt utlovas!

För vem? 
Medverkande företag i Beglobal under åren 2019-2022.
Finansiärer och samarbetspartners.
Nätverksträffen är också öppen för dig som är nyfiken på export eller vill växa med ditt företag på marknader utanför Sverige. Ta tillfället i akt och nätverka och ta del av andra företagares exportresor.

Om Beglobal
Beglobal är ett projekt där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län. Läs mer om Beglobal här: www.beglobal.nu 

Finansiärer
Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Jönköpings län och Almi Jönköping.

Details

Date:
December 1, 2022
Time:
08:00 - 10:00 CET

Venue

Brasserie Park, Jönköping
Kyrkogatan 6
Jönköping, Sweden

Organizer

BeGlobal
arrow_upward