Exportfrukost i Värnamo 6/9

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exportfrukost i Värnamo 6/9

September 6, 2023 @ 07:30 - 09:00 CEST

Upptäck hemligheterna bakom Pinewoods exportframgång!
Är du nyfiken på att växa på marknader utanför Sveriges gränser? Låt dig inspireras av en framgångsrik exportresa och få information om vilken exportsupport som finns att få!

Almi och Värnamo Näringsliv bjuder in dig till en inspirerande frukostträff den 6 september kl. 07:30-09:00 hos Pinewood i Värnamo.

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 har brunnit för ett aktivt friluftsliv och erbjuder jakt- och outdoorkläder både i Sverige och i stora delar av Europa.  Under denna frukostträff kommer du att få träffa och lyssna till Bengt Rimark, VD för Pinewood som kommer att dela med sig av värdefulla insikter och lärdomar som kan inspirera och vägleda dig i din egen exportresa.

Almi finns på plats för att berätta mer om projektet Beglobal www.beglobal.nu – en accelerator för företags internationella satsningar.

Utan Beglobal så hade vi inte varit där vi är idag, vi hade inte vågat ta steget. Exportcoachningen har hjälpt oss att komma snabbare och mer rätt ut på den tyska marknadenFredrik Lingeskog, Svenska Lager

Det jag uppskattat allra mest i det här projektet är den personliga coachningen. Nätverksträffarna har varit otroligt viktiga för mig också. Jag tycker att det har hjälpt vår exportresa väldigt mycket framåtDavid Jonsson, EV Charge Partner

När? 6/9 kl 07.30-09.00
Var? Pinewood, Bokåkravägen 4, Värnamo

Ta tillfället i akt att nätverka och ta del av andra företagares exportresor. Varmt välkommen!

Om Beglobal
Beglobal är ett projekt där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län och på Gotland. Läs mer om Beglobal här: www.beglobal.nu

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Jönköpings län, Region Gotland, Almi Gotland och Almi Jönköping.

Details

Date:
September 6, 2023
Time:
07:30 - 09:00 CEST

Organizer

BeGlobal

Venue

Pinewood, Bokåkravägen 4, Värnamo
Bokåkravägen 4
Värnamo, Sweden
+ Google Map
arrow_upward