Exportfrukost i Nässjö 19/9

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exportfrukost i Nässjö 19/9

September 19, 2023 @ 07:30 - 08:50 CEST

Bli inspirerad av Work Systems exportresa!
Är du nyfiken på att växa på marknader utanför Sveriges gränser? Låt dig inspireras av en framgångsrik exportresa och få information om vilken exportsupport som finns att få!

Almi och Nässjö Näringsliv bjuder in dig till en inspirerande frukostträff den 19 september kl. 07:30-08:50 i Nässjö.

Work System
Work System

Work System utvecklar och tillverkar inredning till yrkesfordon. På kort tid har bolaget expanderat internationellt och levererar nu till företag i hela Skandinavien och flera andra europeiska länder. Under denna frukostträff kommer du att få träffa och lyssna till Benedikt Wiesmann på Work System som kommer att dela med sig av värdefulla insikter och lärdomar som kan inspirera och vägleda dig i din egen exportresa.

Som en del av deras framgångssaga har Work System också samarbetat med Beglobal under flera år, där de har fått coaching och rådgivning, deltagit i workshops och seminarier och fått stöd av Beglobals nätverk och internationella affärskontakter.

Almi finns på plats för att berätta mer om projektet Beglobal www.beglobal.nu – en accelerator för företags internationella satsningar.

Vad vi har lärt oss under resans gång är att en exportsatsning kräver stategi och planering. Det har vi fått mycket lärdomar av genom att delta i projektet BeglobalEddie Wingren, Co-founder & CEO Designtak

Utan Beglobal så hade vi inte varit där vi är idag, vi hade inte vågat ta steget. Exportcoachningen har hjälpt oss att komma snabbare och mer rätt ut på den tyska marknadenFredrik Lingeskog, Svenska Lager

När? 19/9 kl 07.30-08.50
Var? Sportkompaniet, Bockängsgatan 9 i Nässjö
Vi bjuder på frukost!

Ta tillfället i akt att nätverka och ta del av andra företagares exportresor. Varmt välkommen!

Om Beglobal
Beglobal är ett projekt där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län och på Gotland. Läs mer om Beglobal här: www.beglobal.nu

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Jönköpings län, Region Gotland, Almi Gotland och Almi Jönköping.

Details

Date:
September 19, 2023
Time:
07:30 - 08:50 CEST

Venue

Sportkompaniet
Bockängsgatan 9
Nässjö, Sweden
+ Google Map
arrow_upward