“Man kan inte vara premium om man inte är hållbar” Nätverksträff och hållbarhetsinspiration 19/10

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Man kan inte vara premium om man inte är hållbar” Nätverksträff och hållbarhetsinspiration 19/10

October 19, 2021 @ 11:00 - 12:30 CEST

Nu är det återigen dags för en nätverksträff, denna gång på temat hållbarhet!

Vi har bjudit in David Ekelund från skotillverkaren och företaget Icebug – världens första klimatpositiva tillverkare av outdoorskor. Företaget är verksamt på många marknader och beskriver sig själva som att de gör skor med världens bästa grepp, höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen. Låt dig inspireras av David som talar om vikten av att vara hållbar om man ska vara premium.

Jörgen Thelin på ESBE, ett av våra medverkande företag i Beglobal, delar med sig av sina erfarenheter på resan mot en hållbar exportaffär.

Vi har även bjudit in Max Sundvall, tidigare coach i Beglobal, som talar om vikten att våga prioritera och tydliggöra vad ni gör. Ni kommer också få med er tips på nästa steg och vilket stöd som finns att få kopplat till ert hållbarhetsarbete.

Välkommen till en nätverksträff fylld med hållbarhetsinspiration & nätverkande! Gör rent i kalendern 19 oktober kl. 11-12:30. Denna träff är digital och sker via Teams.

Hör gärna av dig till oss på Beglobal om du ska satsa internationellt och är intresserad av att delta vid vår nätverksträff!

Markus Jonsson: markus.jonsson@almi.se, 036 30 65 28

Details

Date:
October 19, 2021
Time:
11:00 - 12:30 CEST

Organizer

BeGlobal

Venue

Digitalt
arrow_upward