Så lyckas du med e-handel i Norge och Tyskland

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Så lyckas du med e-handel i Norge och Tyskland

March 12 @ 09:00 - 10:30 CET

Två av Sveriges största exportmarknader är Norge och Tyskland – men vad krävs för att lyckas med sin e-handel i just dessa länder?

Tillsammans med MakesYouLocal arrangerar Beglobal, en digital föreläsning med fokus på Norge och Tyskland. Med hjälp av lokala e-handelsexperter får vi fördjupade landspresentationer om två av Sveriges största exportmarknader.

Efter webinaret kommer du att ha samlat på dig konkreta tips som du direkt kan applicera på ditt arbete när du ska nå respektive marknad.

För vem?
Detta webinar riktar sig till företag som:
1. Inte har någon e-handel idag men vill komma igång och sälja internationellt eller..
2. Har en webshop men inget internationellt fokus idag eller..
3. Har kommit igång med e-handel internationellt men vill växla upp.

Låter det som något för dig så anmäl dig direkt!

Om MakesYouLocal
Sedan 2010 har MakesYouLocal hjälpt över 1 000 företag på deras resa mot internationalisering. De hjälper kunder på 15 olika marknader och har kontor i Danmark, Litauen, Tyskland och Tjeckien.

Om Beglobal
Beglobal är ett projekt där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län och på Gotland. Läs mer om det här: Beglobal

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Jönköpings län, Region Gotland, Almi Gotland och Almi Jönköping.

………………………………………………………………………………………………………………

När du anmält dig till denna aktivitet kommer Almi att skicka ut ett s.k. scriveavtal där du bekräftar vem du är och att ditt bolag tar del av en kostnadsfri eller subventionerad aktivitet. Avtalet reglerar även frågor som sekretess.

Vi på Almi är övertygade om att hållbart företagande är en förutsättning för att kunna driva ett framtida konkurrenskraftigt bolag. Därför går vi alltid – tillsammans med dig – igenom vad hållbarhet är för ditt företag. Arbetet inleds med att ni besvarar en rad frågor för att ta reda på vad ni bör fokusera på och vad som kan vara ett lämpligt nästa steg.
……………………………………………………………………………………………………………..

När? 12/3 kl 09.00-10.30
Var? Digitalt

Details

Date:
March 12
Time:
09:00 - 10:30 CET

Organizer

ALMI

Venue

Digitalt
arrow_upward