Så lyckas du med din internationella e-handel!

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Så lyckas du med din internationella e-handel!

February 22 @ 09:00 - 10:30 CET

Vill du veta vad som krävs för att lyckas med e-handel internationellt? Läs då vidare – detta är för dig!

Det är enkelt att starta en webbutik men vad krävs egentligen för att nå ut med den internationellt?
Hur hanterar du utmaningarna med olika språk, lokala preferenser och vilken marknad är rätt för just dig? Hur kan du använda AI för att förbättra din e-handel?

Den 22 februari klockan 09.00 arrangerar Beglobal, tillsammans med Henrik Hansen på MakesYouLocal, en webbsänd föreläsning för dig som har ambitionen att växa med nya internationella onlinekunder.

Du kommer också att få lyssna till Therese Lindström, tidigare vd på det välrenommerade bolaget Imse Vimse, som gjort en exportsuccé med sina tygblöjor från Gotland. Hon kommer att dela med sig av egna erfarenheter och lärdomar i arbetet med att växa internationellt.

För vem?
Detta webinar riktar sig till företag som:
1. Inte har någon e-handel idag men vill komma igång och sälja internationellt eller..
2. Har en webshop men inget internationellt fokus idag eller..
3. Har kommit igång med e-handel internationellt men vill växla upp.

Låter det som något för dig så anmäl dig direkt!

Missa inte heller den nästkommande föreläsningen med fördjupade landspresentationer från e-handelsexperter i Tyskland och Norge.

Om MakesYouLocal
Sedan 2010 har MakesYouLocal hjälpt över 1 000 företag på deras resa mot internationalisering. De hjälper kunder på 15 olika marknader och har kontor i Danmark, Litauen, Tyskland och Tjeckien.

Om Beglobal
Beglobal är ett projekt där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län och på Gotland. Läs mer om det här: Beglobal

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Jönköpings län, Region Gotland, Almi Gotland och Almi Jönköping.

………………………………………………………………………………………………………………

När du anmält dig till denna aktivitet kommer Almi att skicka ut ett s.k. scriveavtal där du bekräftar vem du är och att ditt bolag tar del av en kostnadsfri eller subventionerad aktivitet. Avtalet reglerar även frågor som sekretess.

Vi på Almi är övertygade om att hållbart företagande är en förutsättning för att kunna driva ett framtida konkurrenskraftigt bolag. Därför går vi alltid – tillsammans med dig – igenom vad hållbarhet är för ditt företag. Arbetet inleds med att ni besvarar en rad frågor för att ta reda på vad ni bör fokusera på och vad som kan vara ett lämpligt nästa steg.
……………………………………………………………………………………………………………..

När? 22/2 kl 09.00-10.30
Var? Digitalt

Details

Date:
February 22
Time:
09:00 - 10:30 CET

Organizer

ALMI

Venue

Digitalt
arrow_upward