Exportfrukost i Jönköping 26/1

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Exportfrukost i Jönköping 26/1

January 26 @ 07:30 - 09:00 CET

Bli inspirerad av SB Internationals exportresa!
Är du nyfiken på att växa på marknader utanför Sveriges gränser? Låt dig inspireras av en framgångsrik exportresa och få information om vilken exportsupport som finns att få!

Almi bjuder in dig till en inspirerande frukostträff den 26 januari kl. 07:30-09:00 hos SB International i Jönköping!

SB International tillverkar och exporterar åkattraktioner till nöjesparker runt om i hela världen. Från fabriken i Jönköping skickar företaget barnanpassade bilar och grävmaskiner som ska ge glädje åt tusentals barn. Under denna frukostträff kommer du att få träffa och lyssna till Markus Jonsson, VD för SB International som kommer att dela med sig av värdefulla insikter och lärdomar som kan inspirera och vägleda dig i din egen exportresa.

Som en del av deras framgångssaga har SB International också samarbetat med Beglobal under flera år, där de har fått coaching och rådgivning, deltagit i workshops och seminarier och fått stöd av Beglobals nätverk och internationella affärskontakter.

Almi finns på plats för att berätta mer om projektet Beglobal www.beglobal.nu – en accelerator för företags internationella satsningar.

Vad vi har lärt oss under resans gång är att en exportsatsning kräver stategi och planering. Det har vi fått mycket lärdomar av genom att delta i projektet BeglobalEddie Wingren, Co-founder & CEO Designtak

Utan Beglobal så hade vi inte varit där vi är idag, vi hade inte vågat ta steget. Exportcoachningen har hjälpt oss att komma snabbare och mer rätt ut på den tyska marknadenFredrik Lingeskog, Svenska Lager

När? 26/1 kl 07.30-09.00
Var? Verktygsvägen 1, Jönköping
Vi bjuder på frukost!

Exportfrukosten sker i samarbete med Näringslivsavdelningen i Jönköpings län.

Ta tillfället i akt att nätverka och ta del av andra företagares exportresor. Varmt välkommen!

Om Beglobal
Beglobal är ett projekt där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län och på Gotland. Läs mer om Beglobal här: www.beglobal.nu

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Jönköpings län, Region Gotland, Almi Gotland och Almi Jönköping.

Details

Date:
January 26
Time:
07:30 - 09:00 CET

Organizer

ALMI

Venue

SB International
Verktygsvägen 1
Jönköping, Sweden
+ Google Map
arrow_upward